Siteul INFOINSPECT va cenzura si va sterge de acum incolo automat orice comentariu care nu are legatura cu profilul siteului, datorita faptului ca unii utilizatori ai siteului nu au inteles nimic ca acest site le ofera in mod GRATUIT o mana de ajutor in rezolvarea problemelor pe care le intampina in activitatea de zi cu zi.In loc sa fie multumiti ca acest site le ofera o solutie la problemele pe ISCIR,unii fac comentarii  malitioase care pot denigra intr-un fel sau altul o institutie sau persoana indiferent de natura acesteia.

Cand acest site a fost conceput,a fost facut in ideeea de a fi alaturi de problemele intampinate de dvs. in activitatea ISCIR,de a invata unii de la altii de cazurile de care s-au lovit in desfasurarea activitatii

.Nici noi care am facut acest site nu suntem atat de destepti incat sa le stim pe toate,si noi am invatat multe din cele postate pe acest site,dar asta nu inseamna  sa incepem sa spunem ca,nu stiu ce legi sunt proaste sau bune,ca nu stiu ce persoane sau institutii fac sau nu fac nu stiu ce lucruri.

NU,nu asta este scopul nostru,scopul siteului este sa invatam unii de la altii sa vedem cum  si in ce fel putem aplica PT acolo unde ne desfasuram activitatea,sa evitam producerea unor factori care pot conduce la accidente cu consecinte care ne ar putea afecta pe toti.

Si mai am un mesaj pentru unii utilizatori ai siteului care fac aceste comentarii timpite,sa ne arate si noua unde mai gasesc ei in Romania un site asemanator care le poate oferi GRATUIT raspunsuri la probleme de ISCIR,plus posibilitatea de a se inscrie gratuit in baza noastra de date.

Va spunem noi NICAIERI.
Aceasta echipa a muncit din greu sa faca acest site util tuturor,ca sa permitem pe viitor ca unii utilizatori ai siteului sa compromita munca unor oameni CUM SE INTAMPLA  FRECVENT IN ROMANIA.